کد خبر: 3878229
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۲
گزارش ایکنا از سخنرانی‌های 22 بهمن 98 در ایران عزیز/

ایران یک صدا آمد | راه پررهروی سردار سلیمانی ادامه دارد

در چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مردم انقلابی با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن در سراسر کشور، بر تداوم آرمان‌های انقلاب تاکید کردند. حضوری که امسال متفاوت‌ با سال‌های گذشته بود و شرکت‌کنندگان با داشتن عکس‌هایی از سردار سلیمانی نشان دادند که راه مقاومت پررنگ‌تر از گذشته ادامه دارد.

به گزارش ایکنا، از آغازین ساعات امروز، مردم سراسر کشور، از شرق و غرب، شمال و جنوب، همه یک دل در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه حضور داشتند. ایران عزیزمان امروز چهارفصل را به خود دید. از سرمای ۱۰ درجه زیر صفر و هوای برفی تا هوای آفتابی جنوب؛ اما در همه جای ایران یک حس مشترک موج می‌زد: حرارت عشق به وطن.
در مشهد مقدس، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رییس قوه قضاییه به عنوان سخنران ویژه این مراسم سخنرانی و بیان کرد: اجتماع عظیم امروز تنها یادآور سالگرد ۲۲ بهمن ۵۷ نیست، بلکه امروز در تاریخ انقلاب شکوهمند ما نقطه عطف و یک انقلاب است، مبتنی بر همان انقلاب ۵۷ و با تاکید بر همان اصول و مبانی، اما سخن نو داشته و پیام‌ها و آثار بسیاری به همراه دارد.

وی افزود: آن روز اعلام پایان حکومت ستم‌شاهی و آغاز حاکمیت‌الله بر سرنوشت جامعه اسلامی، پایان استبداد و استعمار امریکایی و سلطه بیگانگان بود.

گزارش ایکنا از حماسه حضور در کشور / راه پررهرو سردار سلیمانی ادامه دارد

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه امروز پیامی نو در بستر گام دوم در این اجتماع است، ادامه داد: سخن اول در بستر گام دوم نه فقط بیرون راندن آمریکایی‌ها از کشور بلکه این بار سخن از بیرون راندن آن‌ها از منطقه است، اراده ملت‌ها و دولت‌های مستقل منطقه بر این تعلق گرفته که منطقه باید زندگی خود را بدون حضور آمریکایی‌ها و مستکبرین ادامه دهد.

در همدان، عزت‌الله ضرغامی، عضو شورای عالی فضای مجازی اظهار کرد: انقلاب ما چیزی نیست که دشمن تبلیغ کند که بخاطر مشکلاتی که مردم دارند دیگر از انقلاب دست می‌کشند، آنها فکر می‌کنند بین مردم و مسئولان فاصله است اما انقلاب ملک خود مردم است و چون انقلاب مال خود مردم است نه کسی ناراحت می‌شود نه از این راه دست می‌کشد.
ضرغامی یادآور شد: ترامپ تهدید کرد که ۵۲ نقطه فرهنگی کشور را شناسایی کرده و آنها را مورد هدف قرار می‌دهد این آدم به قدری نادان است که نمی‌داند محل‌های فرهنگی متعلق به تمدن یک کشور و متعلق به تمدن بشری است. تمام دنیا به این مسئله اعتراض کردند که مگر می‌شود مراکز فرهنگی که طبق اعلام یونسکو جزء تمدن جهان است را مورد حمله قرار بدهد، باید بدانیم که این تهدید دقیقا حرف دل خود ترامپ بود.
وی ادامه داد: ترامپ به خیال خودش اعلام کرد که این مردم از شعار مرگ بر آمریکا خسته شده‌اند و دیگر این شعار را نمی‌دهند اما سلام خدا بر انصار دین الله که اسلام را یاری می کنند. امروز تمام دنیا به ویژه پس از شهادت سردار سلیمانی و پس از آن تشییع تاریخی ۲۵ میلیون نفری که در طول تاریخ بشریت بی‌نظیر بود ملت ایران را شناختند.

گزارش ایکنا از حماسه حضور در کشور / راه پررهرو سردار سلیمانی ادامه دارد

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد منتظری، دادستان کل کشور در شهر مقدس قم با اشاره به سیره شهید سلیمانی تصریح کرد: حاج قاسم با خدا معامله کرد؛ زندگی او یکی از مصادیق روشن و از مصادیق بیًن مجاهد فی سبیل الله است؛ کسی که با خدا معامله کند خداوند اینگونه عشق و محبت و علاقه او را در دل‌های مردم قرار می دهد. کسی که صادقانه و عاشقانه در راه حسین(ع) می‌رود و با وجود اینکه برنامه‌هایش برای بسیاری از مردم پوشیده بود باز شهادتش دل‌ها را متوجه آن شهید کرد.

گزارش ایکنا از حماسه حضور در کشور / راه پررهرو سردار سلیمانی ادامه دارد

منتظری گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند که حاج قاسم سلیمانی امروز به عنوان یک مکتب شناخته می‌شود نه تنها به عنوان شهید و مجاهد فی سبیل الله. تاثیر شهادت آن شهید بر دل مردم حتی در کسانی که ارتباط تنگاتنگی با معارف دینی نداشتند تحول ایجاد کرد.

در شهر سنندج، حجت‌الاسلام علی عباسی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه اعلام کرد: به برکت خون شهید سلیمانی، ملت‌های منطقه با افتخار و اتحاد در برابر آمریکا ایستاده‌اند که نمونه آن تصویب قانون توسط مجلس عراق برای اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور است.
وی بیان کرد: امروز ملت ایران و منطقه بدنبال این هستند که بهای خون شهید سلیمانی و دیگر مجاهدان راه مقاومت را از دشمنان بگیرند که ریشه‌کن کردن حضور بیگانگان در منطقه مهم‌ترین انتقام خون شهید سلیمانی است که بزودی اتفاق خواهد افتاد.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: آمریکا از آن طرف جهان به منطقه آمده و و خود را ناجی مردم منطقه می‌داند در حالیکه با ایادی منطقه از جمله رژیم صهیونیستی و برخی حکام مرتجع به دنبال ایجاد فتنه در منطقه و دستیابی به اهداف خود در کشورهای اسلامی است.
حجت‌الاسلام عباسی تأکید کرد: تلاش دشمن و رسانه‌های آنان القای ناامیدی و یاس در نسل آینده کشورمان است تا به جوانان ایران اسلامی و جهان اسلام القا کنند بدون وجود آنها نمی‌توانند زندگی کنند که هیچگاه در این توطئه خود موفق نشده و در آینده نیز نخواهند شد.

اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری که مهمان مردم زاهدان بود بیان کرد: یکی از اساسی‌ترین آرمان‌های انقلاب که حضرت امام(ره) تأکید بسیاری روی آن داشتند، تحقق عدالت بود؛ انقلاب آمد تا عدالت را در بخش‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی برقرار کند. امروز نیز باید به همان آرمان برگشت و در این راه مجاهدت کرد.
این مقام مسئول ادامه داد: یکی دیگر از شعارهای انقلاب اسلامی، قانون‌مداری و حاکمیت قانون بود. افراد انقلابی به نظم و قانون تمکین می‌کنند و این اصل مهم نباید فراموش شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی سبب تحکیم وحدت میان شیعه و سنی شد، اظهار کرد: وحدت داروی پیشگیری از خشونت و افراطی‌گری و عامل توسعه بنیان‌های اقتصادی و محرومیت‌زدایی است؛ امام(ره) و رهبر معظم انقلاب همواره بر تقریب به عنوان یک اصل اساسی تأکید داشته و باید از سوی همه گروه‌ها رعایت شود.
معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه در شرایط ویژه‌ای قرار داریم و آمریکا و صهیونیست‌ها خواب‌های زیادی دیده‌اند، افزود: دشمنان بعد از ۴۰ سال با تحریم سعی می‌کنند جمهوری اسلامی را از پیشرفت باز دارند، از جنگ اقتصادی استفاده کردند نتیجه نگرفتند و امروز به حربه‌های دیگری متوسل شده‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد خاتمی نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن در کرمان گفت: راهپیمایی امسال خصوصیتی دارد که از گذشته آن را متمایز می‌کند اولین ویژگی این راهپیمایی این است که این فجر، فجر سلیمانی شد و این راهپیمایی در ادامه بدرقه جاودانه این ملت از شهید سلیمانی فرزند این دیار است.
وی با اشاره به شکوه مراسم تشییع حاج قاسم در کشور افزود: مسئله حاج‌قاسم مسئله فرد نیست مسئله یک جریان و یک مکتب است از ساعت شهادتش که رهبری پیام دادند و به هر مناسبتی در این چهل روز از شهید سلیمانی یاد کردند معنایش این است که این مکتب بماند.
وی با بیان اینکه حاج قاسم شعار نمی‌داد و بی‌صبرانه منتظر شهادت بود، بیان کرد: خستگی ناپذیر و دلسوزی برای مردم از ویژگی‌های مهم حاج قاسم سلیمانی بود.

گزارش ایکنا از حماسه حضور در کشور / راه پررهرو سردار سلیمانی ادامه دارد
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه مؤمنان در هر صحنه‌ای که حضورشان لازم است حضور می‌یابند، تصریح کرد: حضور در انتخابات دوم اسفند تکمیل راهپیمایی امروز است و ان‌شاءلله با شکوه حاضر شویم زیرا هر رأی که در صندوق ریخته می‌شود تقویت نظام است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی‌اكبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه كشور در جمع مردم شیراز تصریح کرد: با تأكید بر اینكه امام خمینی(ره) روحیه خدایی در كالبد زمان بود، گفت: رهبری نهضت خمینی(ره) در شیراز با رهبری شهید آیت‌الله دستغیب و با محوریت مسجد عتیق شکل گرفت و به این ترتیب ۴۰ تن از بزرگان این منطقه نهضت مجاهدپرور را امضا کردند و اولین بیانیه حمایت از نهضت امام(ره) و مجاهدت سرزمین سلمان به نقطه حساس خود رسید.
وی بیان كرد: در سال ۴۲، شیراز اولین جایی بود كه به ندای امام راحل لبیك گفتند و ۱۵ خردادی جانانه را ساختند و در ادامه ۱۵ سال باید مردم ایران سازماندهی می‌شدند و چه مربیان شایسته‌ای، مردم را با محوریت مسجد سازماندهی كردند و حلقه‌های جهادی را شكل دادند و یاران امام تحت تعلیم این مردمان خدایی قرار گرفتند و به تدریج مقدمات راه فراهم شد، مخصوصا از سال ۴۷ تا ۵۵ فارس داستان انقلابی دیگری را رقم زد و مبنای تازه‌ای برای انقلاب فراهم شود.
امام جمعه موقت تهران یادآور شد: امروز از ۲۲ بهمنی كه خورشید غدیرخم بر سرزمین ولایت علوی تابید، ۴۱ سال می‌گذرد و حدود ۴۱ سال حماسه حضور خالصانه و مجاهدانه یك ملت را مشاهده می‌كنیم.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه كشور، عشق، حماسه و ایثار را نشانه ملت ایران دانست و گفت: از هر طرف كه نگاه كنیم می‌بینیم كه ملت ایران به این نهضت الهی وفادار مانده‌اند و ۱۰ سال همراه با امام گفتمان مقاومت را دنبال كردند و ثابت قدم ماندند و ۳۰ سال هم با امام حاضر، امام خامنه‌ای همان خط جهاد و مقاومت را ادامه دادند یعنی همان دكترین مقاومت امام را تداوم بخشیدند و این بار با تبیین و رهبری مقام معظم رهبری ادامه پیدا كرد.

سردار رمضان شریف، سخنگوی سپاه پاسداران، در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن در بیرجند اظهار کرد: ۴۱ سال از پیروزی انقلاب می‌گذرد و شروع گام دوم انقلاب و دهه پنجم انقلاب توأم با دستاوردهای این نظام و شکست‌های بی پایان دشمن است.

گزارش ایکنا از حماسه حضور در کشور / راه پررهرو سردار سلیمانی ادامه دارد
وی با تأکید بر اینکه مردم خراسان جنوبی همواره در ولایتمداری و حضور در صحنه‌ها پیشرو بوده‌اند، افزود: اراده خداوند پیروزی حق بر باطل و تحقق آرمان‌های انقلاب است. دشمنان این نظام و اسلام از هیچ توطئه‌ای علیه این نظام فروگذاری نکرده‌اند و اکنون تصویر شکست‌های دشمن پیش روی ماست.
شریف با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی با وجود یک رهبر استثنایی و ملت ولایتمدار و وفادار تحقق یافت، تصریح کرد: این انقلاب آمریکا را با همه هیمنه ابرقدرتی شکست داده‌و صهیونیست‌های غاصب را کوچک کرده است.

در اهواز، آیت‌الله عباس کعبی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: اراده الهی بر این تعلق گرفت که ملت قهرمان ایران بر فرعون قرن بیستم به رهبری معمار کبیر انقلاب پیروز شود و امروز ۴۱ سال، اقتدار، پیروزی، مقاومت، بصیرت و حماسه‌سازی را در جای جای ایران اسلامی و خوزستان قهرمان جشن بگیریم و باید از اعماق جان و دل به ملت ایران و هویت ایرانی اسلامی بالید و افتخار کرد.

وی بیان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران به قدرت تمدنی و جهانی تبدیل شده است و هیمنه پوشالی اسکتبار جهانی آمریکا و صهیونیست‌ها را شکسته است.

آیت‌الله کعبی گفت: در مقابل، آمریکا نیز در حد یک گروه مافیایی تبهکار که با تروریسم دولتی جنایت می‌کند، تبدیل شده است. جنگ اقتصادی، امنیتی، سیاسی، دیپلماتیک و جنگ نرم آمریکا علیه انقلاب و ملت ایران، ریشه در آن دارد که انقلاب اسلامی توانسته است با اقتدار و پیروزی، با وجود تمام توطئه‌ها و همه تهدیدها ماندگار شود و در جنگ اراده‌ها، اراده ملت ایران بر اراده نظام سلطه غلبه کند.

گزارش ایکنا از حماسه حضور در کشور / راه پررهرو سردار سلیمانی ادامه دارد

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: در مقابله با نظام اسلامی، راهبرد ۲۰۲۰ آمریکایی‌ها، تسویه مافیایی به صورت پَست و ناجوانمردانه است. این نشانه آن است که تحریم اقتصادی، آشوب‌های اجتماعی، مقابله نظامی و فشار دیپلماتیک به کارزار منطقه‌ای آمریکا برای تشکیل آسیای غربی آمریکایی جواب نداده است. گروه مافیای جنایتکار و متوحش، پست و بی‌منطق ترامپ، با ترور ناجوانمردانه و وحشیانه سردار دل‌ها، شهید حاج قاسم سلیمانی به طور رسمی راهبرد ترور دولتی را به عنوان تنها راه چاره آمریکایی‌ها اعلام کرده است و این نشانه استیصال آمریکایی‌ها است و امروز در ۲۲ بهمن، ملت ایران در کنار سیلی محکم در عین‌الاسد با انتقام نرم و با راهپیمایی باشکوه و همچنین با ابراز تنفر از آمریکا و صهیونیست و با شعارهای مرگ بر آمریکا، گور ترامپ را کنده‌اند.

سردار سرتیپ حسین دهقان، مشاور فرماندهی کل قوا در حوزه صنایع دفاعی و پشتیبانی از نیروهای مسلح، در جمع مردم اصفهان، با بیان اینکه ۲۲ بهمن امسال با سال‌های گذشته متفاوت است، اظهار کرد: راهپیمایی امسال حماسه حضور مردم بوده و این پیام را در پی دارد که انقلاب ما زنده است و مردم همواره برای حمایت از این انقلاب در صحنه حضور دارند. مردم ایران امروز دشمن‌شناسی و اقدام درست را به نمایش گذاشتند و شعارهای انقلاب را با همان تازگی و نشاط زنده کردند.
وی ادامه داد: انقلاب ما شعارهایی بنیادین و برآمده از فطرت انسان، و نویدبخش آزادی و استقلال و خروج از یوق استکبار داشت. انقلاب ما این آزادی و استقلال را به همراه اخلاق و معنویت به ارمغان آورد و نشان داد که بر مبنای احکام اسلامی می‌توان یک نظام سیاسی کارآمد داشت و اگر با مردم همراه باشیم، می‌توانیم به پیشرفت و توسعه نیز دست پیدا کنیم.
مشاور فرماندهی کل قوا در حوزه صنایع دفاعی و پشتیبانی از نیروهای مسلح افزود: انقلاب ما شعار عدالت و استقلال واقعی را ترجمه کرد. ما در این چهل سال از طرف نظام سلطه جهانی فشارهای زیادی را تحمل کردیم، اما ملت استقامت و مقاوت را در مقابل تحقیر و تسلیم انتخاب کرد. اگر ملت‌های دیگر نیز خواهان استقلال و عزت هستند باید از انقلاب ما الگو بگیرند. ما باید یاد امام را زنده نگه داریم و خود را مدیون ایشان و شهدایی بدانیم که جان و خونشان را برای پیروزی این انقلاب فدا کردند.

گزارش ایکنا از حماسه حضور در کشور / راه پررهرو سردار سلیمانی ادامه دارد

در خرم‌آباد حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی، وزیر اطلاعات بیان کرد: امسال در شرایطی جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را می‌گیریم که در گلزار شهادت ما لاله‌ای قد برافراشته به نام سردار سلیمانی خودنمایی می‌کند.
وی با ذکر این مطلب که حضور مردم در این روز تجدیدپیمان با سردار سلیمانی است، اضافه کرد: حضور در جمع دلاورمردان و شیرزنان لرستانی توفیقی است که خدا را بر این توفیق شکرگزارم.
علوی با اشاره به این‌که در طول انقلاب دشمنان وعده می‌داند که انقلاب جشن سالگرد پیروزی خور را نخواهد دید، گفت: راز و رمز ماندگاری حمایت خداوند و حضور مردم و حضور رهبری حکیم و فرزانه بوده است.
وزیر اطلاعات انقلاب اسلامی ایران را مظهر پیروزی در نقطه ناامیدی دانست و گفت: یاری خداوند بعد از این‌که ما احساس ناامیدی کردیم و ناامید شدیم سراغ ما می‌آید، خداوند می‌فرماید لحظه‌ای که پیامبران دچار یأس می‌شوند نصرت ما سراغ آنان می‌آید.

انتهای پیام
captcha